Bejelentés


A levendulás apartmanház Pihenés csendes környezetben


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Kérlek írj te is a vendégkönyvbe, ha tetszik amit látsz vagy ha már voltál nálam :)

 Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Levendulás apartmanház [ 2013-08-19 19:09 ]

Tisztelt Juhász S. !

Nagyon sajnáljuk az önökkel történt kellemetlen eseményt. Elismerjük hogy gondot okoztunk de:
a hibázásunk az önöktől kapott információk miatt történt, telefonon a következő
adatokat kaptuk önöktől 2 gyermekkel 2 napra kértek szállást, önök megérkeztek a délelőtt folyamán amikor is közölték van még 1 kisgyermek akiről azért nem szóltak mert úgy is kicsi és elfér önök közt, és nem kell rá fizetni(ez így is lett volna mivel tényleg kicsi volt).
A másik probléma a 2 nap nem 1 éjszaka a vendéglátásban (első nap reggel jövök másnap este megyek önök így gondolták 2 napnak) adott nap 14órátol van a szállás foglalás a távozást pedig 10 óráig kell megoldani ! (természetesen ha nincs érkező vendég mindig rugalmasan megoldottuk a későbbi távozást lehetőségét)
Nem utolsó sorban a Lengyel csoportnak úgy mint önöknek megvolt a szállás tehát nem a Lengyel vendégek miatt nem volt szállásuk hiszen meg is nézték a teljesen külön álló saját PRIVÁT lakrészünket amit kiadtunk volna önöknek ami be is volt rendezve két felnőtt és két gyermek részére!
A félreértés után próbáltunk segíteni szállást keresni de sajnos 1 éjszakára senki sem akart szobát kiadni, amit már nem tudtunk önökkel közölni mivel elmentek.
Még egyszer elnézést kérünk a kellemetlenségért de ahogy a mondás is mondja "kettőn áll a vásár" !
A kritikát elfogadjuk ha pozitív ha negatív és mivel minket eddig a vendégek korrektnek ismertek meg ezért mindenképpen itt marad ez az egy negatív kritika is!

Tisztelettel a Levendulás ApartmanJuhász S [ 2013-08-15 13:32 ]


Nagyon inkorrekt viselkedésnek tartjuk ahogy önök viselkedtek velünk mint "szállásadók" Pláne miután telefonon leegyeztettük a szállásfoglalásunkat igaz 1 éjszakára. De nem szivességet kértünk hanem kifizettük volna !! Több száz kilométert tettünk meg feleslegesen és mikor megérkeztünk 37C fokos hőségben délben három kisebb gyerekkel - közölték hogy nem adják ki a szállást mert közben "beesett" a nagyobb fős Lengyel csoport.
Nem is lett volna ez akkora nagy baj ha veszik a fáradtságot és telefonom előre ezt elmondják- nem történt meg.
Sok éve járjuk Magyarország szép tájait, sok szállásadóval találkoztunk már, de ezt a fajta embertelen hozzáállást úgy gondolom nem engedheti meg senki magának aki vendéglátásból akar megérni !!
Tudom az ilyen típusú hozzászólásokat hamar ki lehet törölni a honlapról, de fontosnak tartom azt hogy a negatív kriktika is kritika .

Juhász S
Demény András [ 2013-07-12 22:59 ]

Köszönjük szépen a kedves és magas szívonalú vendéglátást. Kitűnő volt a szállás és az ellátás is. A gyerekek is nagyon élvezték!Mária [ 2013-05-12 12:28 ]

Tisztelt Tulajdonos!
Érdeklődni szeretnék, hogy VI.29-től 7 éjszakára 1 kétágyas+ 1 egyágyas ap.szoba jó áron mennyibe kerülne? Nyugdíjas házaspár vagyunk, akik 16 éves fiú unokával tervezünk Noszvajon nyaralást. A 3 szobához 1 konyha és 1 fürdő van, vagy 3 apartman szobához összesen 3 konyha és 3 fürdő? Elnézést, hogy nem értem a leírásból. Mi hárman Budapestről jövünk majd vonattal, és Egerből busszal. Tervezzük, hogy esetleg a jövő hét folyamán Noszvajra látogatunk majd a bérlést intézni, ha találunk megfelelőt. Mivel nincs erkély, szeretnénk lehetőleg olyan szobákat, ahol közvetlenül előtte ki lehet lülni beszélgetni.
Kérem mielőbbi válaszukat. Köszönettel: MáriaMária [ 2013-05-12 12:23 ]

Tisztelt Tulajdonos!
Érdeklődni szeretnék, hogy június 29-től 7 éjszakára egy kétágyas, + egy egyágyas apartman szoba (jó lenne kedvező nyugdíjasnak is jó ár!) mennyibe kerül? Nyugdíjas házaspár vagyunk, akik 16 éves fiú unokánkkal tervezünk Noszvajon nyaralni. A három szobához egyetlen konyha, és egyetlen fürdő van, vagy három apartman szobához összesen 3 konyha, és 3 fürdő.? Elnézést, hogy nem értem a leírásból.
Mi hárman Budapestről jövünk majd vonattal, és Egerből helyi, vagy távolsági busszal. Tervezzük, hogy esetleg a jövő hét folyamán Noszvajra látogatunk a bérlést lefixálni, ha találunk alkalmas apartmant. Mivel nincs erkély, szeretnénk lehetőleg olyan szobákat, ahol közvetlenül az apartman előtt ki lehet ülni beszélgetni.

Kérem mielőbb válaszoljanak ha lehetséges. Fáradozásukat előre is szívből köszönjük.
Tisztelettel: Szentgyörgyi családKiss Virág [ 2012-01-16 14:41 ]

Jól éreztük magunkat még visszatérünk!!!Balog Csaba [ 2012-01-02 23:50 ]

Boldog új évet kívánunk! Berettyóújfaluból:Évi&Csabi
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!